ASES USLUGE D.O.O. 140 pregleda

(0)
Prati
O kompaniji

Tvrtka Ases usluge d.o.o. iz Zagreba bavi se prvenstvreno poslovima hitnih intervencija (odštopavanja i ispiranja svih vrsta odvodnih i kanalizacijskih instalacija, čišćenje separatora i mastolovaca,  kao i snimanja mjesta procurenja instalacija), održavanja objekta, svih vrsta sanacija, te usluga adaptacija poslovnih i stambenih prostora.

Dostupni smo 24 sata dnevno, 365 dana u godini, te nas u slučaju potrebe za HITNOM INTERVENCIJOM slobodno kontaktirajte u bilo koje vrijeme.

 Zahvaljujući tome što u svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti, te stalnom praćenju tržišta, razvili smo se u renomiranu tvrtku čije ime postaje potvrda i jamstvo kvalitete.

Kako bi udovoljili  potrebama i željama klijenata  u domeni ponuđenih radova i usluga, imamo na raspolaganju najsuvremeniju tehnologiju, pouzdane uređaje i opremu, te stručan i visoko educiran tim djelatnika.

Nastojimo predstavljati standard, biti mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja; klijentima prvi izbor za kontakt, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner, te društveno odgovorna kompanija.

Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su profesionalnost, uslužnost, povjerenje, inovativnost, ekonomičnost i razumijevanje potreba naših partnera i klijenata.

S obzirom da smo se razvili, te unaprijedili svoje poslovanje u potražnji smo za radnom snagom, te u mogućnosti osigurati radne dozvole i sve uvjete rada za strane državljane.

0 Ocena

Oceni kompaniju ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

Kompanija nema aktivnih poslova

Informacije o kompaniji
  • Svi poslovi 0 posla
  • Broj zaposlenih 10-50
  • Država Hrvatska
  • Grad/Mesto Zagreb Hrvatska
  • Ulica i broj Avenija Marina Držića 74a
  • Telefon 016147435
  • Mobilni 0997337290
Connect with us
Kontaktirajte nas
http://radimo.rs/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=7fd8f

Obavest o novim poslovima?

Kliknite ovde za prijavu
Ako ste zadovoljni stranicom možete da donirate koliko god vi želite i smatrate da zaslužujemo.

Please check the Pop-up.
Inline
Inline