BERLIN – škola nemačkog jezika u Novom Sadu 356 pregleda

(0)
Prati
O kompaniji

Škola nemačkog jezika BERLIN počela je sa radom u jesen 2011. godine u Novom Sadu i u ponudi ima standardne, poluintenzivne i intenzivne kurseve nemačkog jezika za odrasle, kao i individualne časove.

Za firme BERLIN centar nudi posebno osmišljene i prilagođene kurseve nemačkog jezika samo za zaposlene Vaše firme koji se održavaju u Vašim ili našim prostorijama. Tako se program kurseva prilagođava potrebama određene delatnosti i mogućnostima zaposlenih. Ukoliko se nastava održava u Vašim prostorijama ne gubi se ni slobodno ni radno vreme za prevoz do škole.

Profil i delatnost Vaše firme je najvažnija stvar u planiranju nastave. Nakon pripremnih konsultacija napravićemo kurs koji će Vaše zaposlene naučiti upravo onome što treba Vašoj firmi.

Sastavni deo svakog kursa su i jezičke vežbe na kojima će se učiti poseban rečnik iz područja delatnosti Vaše firme.

Osim ovako prilagođenih kurseva možete izabrati i bilo koji kurs koji se izvodi u našoj školi.

Tokom kursa dobijate:

 • mesečne izveštaje o pohađanju nastave,
 • izmene programa po potrebi,
 • završni ispit,
 • anonimne upitnike o zadovoljstvu polaznika nastavnikom i kursom,
 • nadzor nastave od strane metodologa.

Nakon kursa dobijate:

 • završni izveštaj o realizaciji programa,
 • izveštaj o svakom polazniku – njihov razvoj, komentare o završnom ispitu i mišljenje nastavnika,
 • diplome za svakog polaznika,
 • ponudu za nastavak kursa.

Intenzitet i trajanje kursa prilagođavamo potrebama Vaših zaposlenih i zahtevima Vaše firme. Cenu kursa formiramo na osnovu broja polaznika i intenziteta nastave. Obratite nam se sa Vašim konkretnim zahtevom i sastavićemo najbolju ponudu za Vas.

Virtura škole nemačkog jezika – Berlin. Prošetajte se našom školom putem virtuanle ture i panorama u 360 stepeni.

www.berlin.360.rs

 

Drugi su rekli o nama:

merimaMerima Rakic

pre mesec dana

Kao dugogodišnji učenik ove škole jedine reči koje imam su reči hvale. Grupe nikada nisu prevelike, rad sa učenicima je odličan, nastavnici se uvek trude da izađu u susret učenicima koji napreduju ili brže ili sporije, korektan odnos, vrlo zanimljiva koncepcija časova, različite igre, gledanje filmova i serija na nemačkom, učenje o nemačkoj kulturi, učenje gramatike i pravopisa na posve zanimljiv način. Po meni najzanimljiviji i deo zbog koga se uvek vraćam ovoj školi je opuštenost i razonoda na časovima, osećaj koji imate kada ispijate kafu sa prijateljima, a uz to nesvesno učite novi jezik i napredujete bez osećaja pritiska. Svima bih preporučila ovu školu i učenje jezika na ovaj, vrlo zanimljiv način.

danicaDanica Zerdo

pre 3 meseca

Moja najtoplija preporuka za ucenje nemackog jezika u Novom Sadu je skola Berlin. Profesori su sjajni, puni strpljenja, spremni da odgovore na sve potrebe ucenika. Ko zeli vise da uci od predvidjenog, dobice dodatne materijale. U cenu su uracunati kurs, literatura, propratni materijali za ucenje i uvek dostupni profesori za sve nedoumice, sto je vise nego povoljno. Atmosfera je prijatna, ja sam u ovoj skoli prvi put uspela da pobedim strah i da propricam na nemackom jeziku. Ono sto bih naglasila, mi smo uvek ucenici ove skole. Iako ne pohadjamo dalje nastavu tim skole je u kontaktu sa nama, uvek su na raspolaganju da pomognu na putu kojim idemo. U ovoj skoli sa vama rade ljudi koji nisu samo profesori, pored toga oni su vasi prijatelji koji vas bodre i raduju se svakom vasem uspehu. Zato zakucajte na vrata ove skole i udjite u jedan sasvim novi svet ucenja nemackog jezika. ?

radeRade Jelovac

pre 3 meseca

Toplo preporučujem školu Berlin iz sledećih razloga:
1.Časovi su izuzetno interaktivni i većim delom časa vođeni na nemačkom jeziku.
2.Prijatna atmosfera, rad u malim grupama
3.Predavači su strpljivi prilikom objašnjenja, znanje je potkrepljeno velikim iskustvom, pružaju interesantne i korisne informacije u vezi same Nemačke i nemačkog jezika
4.Cena je pristupačna

Veliko hvala Snežani i Aleksandri na strpljenju i pruženom praktičnom znanju tokom kursa. ?

djordjeDjordje Vasic

pre godinu dana

Oduševljen sam školom nemačkog Berlin! Zahvaljujući njihovoj stručnosti, pažnji koju nam posvećuju i najrazličitijim materijalima za učenje (tekstualni materijali, lektire, audio materijali, razne igre, itd.) uspeo sam da stignem do B2 nivoa (za sada) i što je najvažnije, nemam to samo na papiru, već sam zaista “progovorio” nemački i zadovoljan sam svojim poznavanjem jezika. Naravno, nastavljam dalje da učim sa njima. Preporučujem ovu školu svima!

0 Ocena

Oceni kompaniju ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

Kompanija nema aktivnih poslova

Informacije o kompaniji
 • Svi poslovi 0 posla
 • Država Srbija
 • Grad/Mesto Novi Sad
 • Ulica i broj Laze Kostića 8/1
Connect with us
Kontaktirajte nas
http://radimo.rs/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=af996

Obavest o novim poslovima?

Kliknite ovde za prijavu
Ako ste zadovoljni stranicom možete da donirate koliko god vi želite i smatrate da zaslužujemo.

Please check the Pop-up.
Inline
Inline