Modernline 231 pregleda

(0)
Prati
O kompaniji

Modernline kompanija osnovana je 2010. godine. U dosadašnjem poslovanju, možemo se pohvaliti uspešnom realizacijom projekata iz oblasti opremanja stambenih i javnih enterijera. Pored sopstvene proizvodne linije bavimo se i izradom komadnog i pločastog nameštaja po meri, kao i restauracijom starog nameštaja.
U proizvodnji koristimo materijale poznatih inostranih proizvođača kao što su: EGGER, FALCO, THERMOPAL, KRONOSPAN (pločasti materijali), kao i FGV i GRASS (okov za nameštaj). Takođe, imamo širok asortiman mebl- štofova i drugih materijala za tapaciranje koje u procesu izrade možemo uskladiti sa željama klijenata.
Zaposleni u našoj kompaniji imaju višegodišnje iskustvo u projektovanju, izradi i montaži nameštaja. Zahvaljujući tome, u mogućnosti smo da odgovorimo na najkomplikovanije zahteve naših poslodavaca i ostanemo konkurentni u pogledu kvaliteta naših proizvoda i usluga. Ono što potenciramo , svakako jesu povoljne cene i garancija koju dajemo na nameštaj iz proizvodne linije. Usluge dostave ne naplaćujemo za područje Beograda i okoline.
Kako bi ste stekli što bolju predstavu o našim proizvodima predlažemo da posetite galeriju sajta u kojoj možete videti veliki broj kako proizvedenih tako i restauiranih komada nameštaja koje smo do sada izradili.

0 Ocena

Oceni kompaniju ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

Kompanija nema aktivnih poslova

Informacije o kompaniji
  • Svi poslovi 0 posla
  • Država Srbija
  • Grad/Mesto Ripanj
  • Ulica i broj Put za Stublove VI/7
  • Mobilni 381640848309
Connect with us
Kontaktirajte nas
http://radimo.rs/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=0e662

Obavest o novim poslovima?

Kliknite ovde za prijavu
Ako ste zadovoljni stranicom možete da donirate koliko god vi želite i smatrate da zaslužujemo.

Please check the Pop-up.
Inline
Inline