Modernline 104 pregleda

Kompanija nema aktivnih poslova

Modernline

Modernline kompanija osnovana je 2010. godine. U dosadašnjem poslovanju, možemo se pohvaliti uspešnom realizacijom projekata iz oblasti opremanja stambenih i javnih enterijera. Pored sopstvene proizvodne linije bavimo se i izradom komadnog i pločastog nameštaja po meri, kao i restauracijom starog nameštaja.
U proizvodnji koristimo materijale poznatih inostranih proizvođača kao što su: EGGER, FALCO, THERMOPAL, KRONOSPAN (pločasti materijali), kao i FGV i GRASS (okov za nameštaj). Takođe, imamo širok asortiman mebl- štofova i drugih materijala za tapaciranje koje u procesu izrade možemo uskladiti sa željama klijenata.
Zaposleni u našoj kompaniji imaju višegodišnje iskustvo u projektovanju, izradi i montaži nameštaja. Zahvaljujući tome, u mogućnosti smo da odgovorimo na najkomplikovanije zahteve naših poslodavaca i ostanemo konkurentni u pogledu kvaliteta naših proizvoda i usluga. Ono što potenciramo , svakako jesu povoljne cene i garancija koju dajemo na nameštaj iz proizvodne linije. Usluge dostave ne naplaćujemo za područje Beograda i okoline.
Kako bi ste stekli što bolju predstavu o našim proizvodima predlažemo da posetite galeriju sajta u kojoj možete videti veliki broj kako proizvedenih tako i restauiranih komada nameštaja koje smo do sada izradili.

Informacije
  • Država Srbija
  • Grad/Mesto Ripanj
  • Ulica i broj Put za Stublove VI/7
  • Mobilni 381640848309
Povežite se s nama

Obavest o novim poslovima?

Kliknite ovde za prijavu
Ako ste zadovoljni stranicom možete da donirate koliko god vi želite i smatrate da zaslužujemo.

Please check the Pop-up.
Inline
Inline