OMLADINSKA ZADRUGA INDEKS 229 pregleda

Kompanija nema aktivnih poslova

OMLADINSKA ZADRUGA INDEKS

Омладинска задруга „Индекс“ основана је 1992. сa циљем да студентима, ученицима и незапосленим младим људима омогући да својим радом дођу до додатних средстава за школовање, егзистенцију, повећање кућног буџета и додатног џепарца.

Циљ нам је развијати се у свим правцима, на свим пољима и бити део савременог пословног света и модерног доба, а притом сачувати идеју изворног и традиционалног задругарства, која у насој земљи зиви дуги низ година.

Наш задатак је да помогнемо и дамо подршку младим људима (студентима и омладинцима) у проналажењу посла. Посао преко студентско омладинске задруге Индекс младим људима може помоћи да слободно време у току школовања или време чекања сталног запослења искористе у практичне сврхе тј. зараде новац, прошире знања, стекну нова драгоцена искуства, изграде однос према раду, покажу своја стваралачка и креативна умећа и друге способности којима располажу а којима ће се свакако препоручити будућем послодавцу.

Потребе наших клијената и партнера са свим специфичностима трудимо се да испоштујемо и да заједно радимо на остварењу пословних циљева.

Имамо развијену успешну сарадњу са многим домаћим и страним компанијама, јавним установама, банкама, хотелима, факултетима, школама, спортским асоцијацијама, адвокатским канцеларијама, амбасадама, великим дистрибутерским кућама, малопродајним ланцима и разним занатским и трговинским радњама који ангажују наше чланове за разне послове.

Студентско-омладинска задруга Индекс је неизоставна карика на развојном путу сваког младог човека која доприноси формирању озбиљне, вредне и одговорне личности, спремне да се носи са многим животним изазовима.

Informacije
  • Država Srbija
  • Grad/Mesto 11000 Beograd
  • Ulica i broj Južni bulevar 69
  • Telefon 0116455592
  • Mobilni 0607380693
Povežite se s nama

Obavest o novim poslovima?

Kliknite ovde za prijavu
Ako ste zadovoljni stranicom možete da donirate koliko god vi želite i smatrate da zaslužujemo.

Please check the Pop-up.
Inline
Inline