Tehnika hidraulike st 290 pregleda

(0)
Prati
O kompaniji

Pročitajte više o nastanku i razvoju preduzeća Tehnika Hidraulike st.

 

Tehnika Hidraulike st je preduzeće koje je osnovano 1992. godine u Trsteniku i počinje svoj rad koncentrišući se na remont hidrauličkih i pneumatskhih uređaja, mašinsku obradu i projektovanje različitih hidrauličnih sistema. Vremenom preduzeće počinje da opslužuje sve veći i veći deo tražišta, čime dolazi do potrebe uže specijalizacije i orijentisanosti na specifični segment hidraulike- hidrauličke dizalice i platforme, i ostala sredstva mehanizacije. Prateći razvoj tršišta i potrebe klijenata, Tehnika hidraulike st se 2002 godine premešta iz Trstenika u Beograd.

Od 2002. godine preduzeće uspešno posluje u Beogradu u sopstvenom proizvodnom objektu površine cca 450 kvadrata, lociranom na glavnom autoputu Beograd- Niš.

Tehnika hidraulike st (THST) je preduzeće koje se u osnovi bavi upravo hidrauličnim uređajima i sistemima, i finalnim proizvodima kod kojih je zastupljena hidraulika.

Među njima posebno mesto zauzimaju nadgradnje koje služe za podizanje tereta i ljudi na visinu kao što su kamionske dizalice, šumske dizalice i hidraulične podizne platforme.

Važan segment u programu predstavljaju takođe kiper sanduci, kiper prikolice, podizači kontejnera kao I dodatna hidraulična oprema.

Okosnicu našeg programa čine svetski poznati proizvođači sa kojima THST ima poslovni odnos i to:

  • HIAB – Švedski proizvođač kamionskih dizalica,
  • MEILLER – Nemački proizvođač kipera.

U okviru poslovnog programa kompanije se nalazi i izrada hidrauličnih cevi visokog pritiska. Naime, preduzeće ima potpisan ugovor sa domaćim proizvođačem creva FADIP, i u skladu sa time se bavi prodajom FADIP-ovih proizvoda.

THST se pozicionira visoko na tršištu, dobijajući epitete preduzeća visoke ekspertize, efeikasnosti i efektivnosti, oznake preduzeća od poverenja prepoznatljivog u sektoru hidraulike.

0 Ocena

Oceni kompaniju ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

Kompanija nema aktivnih poslova

Informacije o kompaniji
  • Svi poslovi 0 posla
  • Broj zaposlenih 5-10
  • Država Srbija
  • Grad/Mesto 11000 Beograd
  • Ulica i broj Svetozara Radojcica 80g
  • Telefon 0113463095
  • Mobilni 0631011922
Connect with us
Kontaktirajte nas
http://radimo.rs/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=9e2ad

Obavest o novim poslovima?

Kliknite ovde za prijavu
Ako ste zadovoljni stranicom možete da donirate koliko god vi želite i smatrate da zaslužujemo.

Please check the Pop-up.
Inline
Inline