Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd 330 pregleda

(0)
Prati
O kompaniji

Wiener Städtische Osiguranje deo je vodeće austrijske osiguravajuće kompanije Vienna Insurance Group, lidera u centralnoj i istočnoj Evropi, sa tradicijom dugom skoro dva veka.

Kombinacijom ekonomske snage, stručnosti i znanja na tržište smo doneli potvrđen kvalitet i sigurnost, što nam je obezbedilo poziciju u vrhu u životnom osiguranju, dok se sa ukupnim portfoliom proizvoda nalazimo među vodećim osiguravajućim kompanijama na domaćem tržištu.

Misija kompanije je od početka bila stvaranje i razvijanje kulture osiguranja i pružanje usluge čiji kvalitet odgovara savremenim svetskim standardima poslovanja. Stoga  razvijamo proizvode koji su u skladu sa konceptom evropskog modernog osiguranja i prilagođavamo ih potrebama i uslovima domaćeg tržišta.

Preko 1.000 naših zaposlenih, u više od 40 prodajnih mesta širom Srbije, predstavlja podršku našim klijentima i svima onima koji žele život bez brige.

U skladu sa visokim standardima zaštite svojih klijenata koje primenjuje celokupna Vienna Insurance Group, Wiener Städtische osiguranje sprovodi ozbiljnu politiku reosiguranja i posvećuje veliku pažnju zaštiti rizika u svom portfelju i preuzetih obaveza prema klijentima. Na ovaj način trudimo se da svojim klijentima obezbedimo dodatnu zaštitu i sigurnost.

0 Ocena

Oceni kompaniju ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

Kompanija nema aktivnih poslova

Informacije o kompaniji
  • Svi poslovi 0 posla
  • Broj zaposlenih Više od 1000
  • Država Srbija
  • Grad/Mesto Beograd
  • Ulica i broj Trešnjinog cveta br.1
Connect with us
Kontaktirajte nas
http://radimo.rs/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=ddeb9

Obavest o novim poslovima?

Kliknite ovde za prijavu
Ako ste zadovoljni stranicom možete da donirate koliko god vi želite i smatrate da zaslužujemo.

Please check the Pop-up.
Inline
Inline