Gates doo

(0)
Prati
O kompaniji

Gates doo je preduzeće za proizvodnju industrijskih i garažnih vrata, kapija i sistema za parking, sa sedištem u Zemunu.

Kompanija „GATES“ je osnovana 1992. godine. U tradiciji dugoj preko dvadeset godina naša firma je proširila paletu proizvoda u tolikoj meri da je postala vodeća kompanija u regionu. Kancelarije su smeštene u zgradi fabrike satova „Insa“, dok je naš proizvodni pogon organizovan na površini od 700 m2 sa najsavremenijom opremom, mašinama, za proizvodnju.

Broj radnika u proizvodnom sektoru koji trenutno broji 15 stalno zaposlenih. Ono što odlikuje naše poslovanje jeste visoki standard, proizvodnje i ugradnje, što za sobom povlaci i višegodišnju garanciju koju dajemo našim klijentima na proizvode i usluge. Bavimo se proizvodnjom industrijskih i garažnih vrata napravljenih od kompaktnih „sendvic“ panela sa toplotnom i zvucnom izolacijom, kao i automatizacijom kliznih i zaokretnih kapija. Pored navedenog bavimo se i sistemima za zatvaranje prostora, protokolizacija (prolazi i parking mesta) automtske rampe, automatski stubici, parking sistemima, senzorskim automatskim vratima za ulaz u poslovne objekte, banke, markete. Od 2012 godine poceli smo i sa proizvodnjom pvc i aluminijumske stolarije.

 

0 Ocena

Oceni kompaniju (Trenutno bez ocena)

Kompanija nema aktivnih poslova

Kontaktirajte nas

Ako ste zadovoljni stranicom možete da donirate koliko god vi želite i smatrate da zaslužujemo.