Veterinarska ambulanta "VetAID" Kruševac

(0)
Prati
O kompaniji

U ambulanti „VetAid“ svaka životinja dobija kompletnu uslugu koja podrazumeva:

– otvaranje zdravstvenog kartona sa svim neophodnim osobenostima životinje(starost,telesna težina,konstitucija,rektalna temperature,stanje kože i krzna,….)
-razgovor i konsultacije sa vlasnicima koji obuhvataju anamnezu životinje,predlog adekvatne ishrane,savete oko kupanja, nege krzna,zuba i desni.
-kompletan klinički pregled životinje…
– Vakcinacija
– Hirurgija
– Reprodukcija – Poroditeljsvo
– Stomatologija
– Ortopedija
– Dermatologija
– Kontrolni program zaštite protiv buva i krpelja
– Interna medicina
– Laboratorija
– Obeležavanje životinja pasa i mačaka
– adekvatan recept i lek za Vaše životinje
– saveti veterinara mailom (vetaid@live.com)
– mogućnost izlaska na teren 00/24h…

Veterinarska ambulanta „VetAID“ Kruševac nudi zaposlenim licima timski rad, veliku aktivnost u ambulanti i terenski rad u nekim slučajevima. Zbog prevelikog broja pacijenata radni dan se zasniva na konstantnom pružanju usluga životinjama koje su vlasničke a i napuštene. Vrlo često se rade akcije sterilizacija i kastracija pasa i mačaka poznatih i nepoznatih vlasnika.
Napominjuemo da je posao veterinara fizički naporan jer radno vreme nije strogo određeno, zaposlena lica moraju biti u pripravnosti, na dežurstvu, rade i noću, kao i vikendima.
Poželjne osobine i kvalifikacije:
Veterinar i veterinarski tehničar moraju biti komunikativne, sposobne i mirne osobe koje brzo donose odluke, s obzirom da prilaze bolesnim i uznemirenim životinjama. Takođe, veoma je bitna i emocionalna stabilnost, zaposlena lica u veterinarskoj ambulanti moraju voleti životinje, ali ujedno biti stabilni i imati pristup „hladne glave“ kako bi životinji koja je teško bolesna ili povređenja adekvatno pomogli. Zaposlena lica moraju imati dobru motoričku spretnost, posebno spretne ruke, zadovoljavajući vid, sluh i čulo dodira.

Office Photos
*

0 Ocena

Oceni kompaniju (Trenutno bez ocena)

Kompanija nema aktivnih poslova

Kontaktirajte nas

Ako ste zadovoljni stranicom možete da donirate koliko god vi želite i smatrate da zaslužujemo.